Mobil menü ikon

Víz-, gáz-, fűtésszerelés

Az otthonteremtés nem ér véget az építkezési munkálatok befejezésével. Ahhoz, hogy az elkészült lakásból, családi házból valódi otthont teremts, komfortos és megbízható víz- és fűtésrendszer szükséges. Arról már nem is beszélve, hogy az évek múlásával a fent említett rendszerek meghibásodhatnak. Ilyenkor hozzáértő szakember segítségére van szükség.

Cégünk nem csupán építkezéssel foglalkozik. Profilunkba tartoznak többek között a vizes helyiségek felújítása, a vízcsapok cseréje, mosdók, mosogatók, kádak és zuhanykabinok kiépítése és cseréje, WC-k és tartályok cseréje, valamint háztartási gépek bekötése.

Magas szakértelemmel és gyorsan végezzük el a különböző fűtésrendszerek kiépítését, felújítását, a fűtőtestek cseréjét, a kazán felszerelését és a lakás légtelenítését.

Gázszerelőink pedig a cirkó, konvektor, vízmelegítő, valamint tűzhely karbantartását, gázcső-hálózat tervezését és kivitelezését, szénmonoxid riasztók és füstérzékelők felszerelését, valamint szivárgások és egyéb hibák megszüntetését vállalják.

Keress minket bizalommal!

Vedd fel velünk a kapcsolatot,

valósítsd meg álmaidat!

Impresszum | Készítette: RedHoodLab | Adatkezelési tájékoztató