Mobil menü ikon

Építés nagypaneles technológiával

Az elmúlt évek során hazánkban is népszerűvé váltak az olyan könnyűszerkezetes épületek, amelyeket jellemzően nem az építkezés területén állítanak elő. Az ilyen építményeket általában egy távoli telephelyen állítják elő, majd vakolt panelenként szállítják az építkezés helyszínére.

A nagypaneles technológiával készült házak legfőbb alkotóeleme általában a fa. A megfelelően hőkezelt, védőszerrel telített fa akár 150 évig is megőrzi kiváló állapotát. Az ilyen technológiával épített házak tökéletes hő- és hangszigetelők. Amellett továbbá, hogy könnyen fűthető és hűthető, viszonylag könnyedén elemeire szerelhető, így akár a komplett családi házat magaddal viheted, ha költözésre adnád a fejed.

A készházak legnagyobb előnye, hogy már az építés megkezdésétől számított 3-4 hónapot követően beköltözhető. A nagypaneles technológiával épített házak ellenállnak a földrengésnek és az erős szélviharoknak is.

Ha szeretnél egy időtálló, gyorsan felépíthető és könnyedén légkondicionálható otthont, a nagypaneles technológiával épült készházak remek választásnak bizonyulnak.

Vedd fel velünk a kapcsolatot,

valósítsd meg álmaidat!

Impresszum | Készítette: RedHoodLab | Adatkezelési tájékoztató