Mobil menü ikon

Hagyományos építés (tégla)

Kétség sem fér hozzá, hogy a tégla, mint építőanyag remekül megfelel a hazai éghajlatnak, ráadásul masszív és tartós megoldást jelent. A téglából épült falak remek hang- és hőszigetelők. Nyáron biztosítják, hogy a lakás lényegesen lassabban melegedjen fel, télen pedig megtartják a fűtés melegét, így spórolva a fűtésszámlákon.

Felelőtlenség lenne azt állítani, hogy nem léteznek a téglánál jobb hőszigetelők. Olyan anyagok azonban, melyek kiváló hőszigetelésük mellett remek hőtárolási képességgel bírnak, mint a tégla, keveset ismerünk. Télen nem engedik távozni a fűtőrendszerek által kibocsátott meleget, nyáron pedig nem melegszenek fel, így megtartva a kellemes, hűvös klímát a lakásban.

A téglából épült ház hosszútávon megtartja értékét, így több generáció számára is biztosítja a komfortos, biztonságos lakhatást. Arról már nem is beszélve, hogy a masszív téglaépítésű házak stabil védelmet nyújtanak az olyan környezeti tényezőkkel szemben, mint a víz vagy a szél.

Ha masszív, időtálló, jó hőtartó és hőszigetelő anyagból szeretnél otthont építeni, szívesen ajánljuk figyelmedbe a hagyományos, téglaépítésű házakat.

Vedd fel velünk a kapcsolatot,

valósítsd meg álmaidat!

Impresszum | Készítette: RedHoodLab | Adatkezelési tájékoztató