Mobil menü ikon

Falazás

A falazás során különálló elemekből minőségi kötőanyagok segítségével építünk különböző célú épületeket a családi házaktól kezdve a hétvégi házakon át a csarnokszerkezetekig. Kétség sem fér hozzá, hogy a tégla mint építőanyag remekül megfelel a hazai éghajlatnak, ráadásul masszív és tartós megoldást jelent.

A téglából épült falak remek hang- és hőszigetelők, ám felelőtlenség lenne azt állítani, hogy nem léteznek jobb hőszigetelők. Olyan anyagok azonban, melyek kiváló hőszigetelésük mellett remek hőtárolási képességgel bírnak, mint a tégla, keveset ismerünk. Télen nem engedik távozni a fűtőrendszerek által kibocsátott meleget, nyáron pedig nem melegszenek fel, így megtartva a kellemes, hűvös klímát az ingatlanban.

Gyakran találkozunk olyan esettel, amikor a házilag elvégzett falazás okoz problémát a későbbi megrendelőinknek. A falazás során szükség van többek között a falak és a sarkok pozíciójának precíz meghatározására. Mindenképpen javasoljuk, hogy a falazási munkálatok elvégzését bízd kőművesekre. Ezzel időt, energiát és sok esetben költségeket is megtakarítasz és még a falazáshoz szükséges szerszámokat sem kell beszerezned.

Ha szeretnéd szakemberekre bízni a falazási munkálatok elvégzését és időtálló anyagokból felépíteni az otthonod, ajánljuk figyelmedbe falazás szolgáltatásunkat, melyet egyszerűen megrendelhetsz az alábbi űrlap kitöltésével.

Vedd fel velünk a kapcsolatot,

valósítsd meg álmaidat!

Impresszum | Készítette: RedHoodLab | Adatkezelési tájékoztató