Mobil menü ikon

Átalakítás

Az otthoni körülmények nagyon fontosak egy család számára. Vannak olyan modern lakások, melyekben képtelenség elvonulni egy kicsit, máshol lehetetlen zavartalanul beszélgetni. Ezért sokszor átalakításra van szükség. A gyermekvállalás is új kihívás elé állítja a szülőket. Otthonunk megújítása, korszerűsítése, bővítése minden életszakaszban aktuális kérdés.

A felújítási munkálatokhoz hasonlóan átalakításra is nehezen adjuk a fejünket. A legtöbben arra hivatkozva halogatják a munka megkezdését, hogy lakásuk még jó állapotban van. Pedig átalakításra nem akkor van szükség, ha a ház már nincs kifogástalan állapotban, hiszen alapvetően nem felújítási munkálatokról beszélünk.

Ha például egyetlen gyerekszoba van a lakásodban, de a család hamarosan még egy fővel bővül, az új lakás vásárlása nem az egyetlen - és különösen nem a legköltséghatékonyabb - megoldás. Ilyen esetekben a lakástulajdonosok rendre az átalakítás mellett teszik le a voksukat, ugyanis lényegesen egyszerűbb és gazdaságosabb például kettéválasztani a régi gyerekszobát vagy nappalit, hogy két új gyerekszobára tehess szert.

Ha nem szeretnél tovább várni az átalakítással, kérd előzetes árkalkulációnkat a folyamat elindításához. Ezt követően mi felmérjük a lehetőségeket, és a lehető legkedvezőbb konstrukció kidolgozására törekszünk. Elkészítjük a belsőépítészeti tervet. Ha az átalakítási munkálatok hatósági engedélyhez kötöttek, az ehhez szükséges tervrajzokat is elkészítjük.

Legyen szó bármilyen átalakításról, neked csupán annyi a dolgod, hogy elégedetten hátradőlsz és várod, hogy szakembereink elvégezzék az általad kért átalakítást.

Családi ház átalakítás

Vedd fel velünk a kapcsolatot,

valósítsd meg álmaidat!

Impresszum | Készítette: RedHoodLab | Adatkezelési tájékoztató